Muziek

Al van kinds af aan kende Björn de Steirische Harmonika. Op 6-jarige jonge leeftijd is hij aan de muziekschool begonnen met accordeonles, dit omdat er geen Harmonikales aangeboden werd. In 2002 was hij echter een klein beetje uitgekeken op de accordeon en toe aan een vernieuwing.

Na een weekend seminar in Zuid-Duitsland voor de Steirische Harmonika duurde het nog geen jaar voordat hij het geld bij elkaar had en naar Limburg ging om zijn accordeon voor een Steirische Harmonika in te ruilen. Les heeft hij daarna bijna niet meer gehad. Het meeste heeft Björn zich zelf bijgebracht via studieboeken. Inmiddels speelt hij naast Harmonika ook weer accordeon.

Regelmatig is hij nu op verschillende podia te horen. Zo heeft hij al op vele harmonicadagen opgetreden, gastoptredens verzorgd op Oberkrainer avonden en heeft hij zelfs in de Rijnhal in Arnhem gespeeld bij het voorprogramma van een groot volksmuziek evenement. Een hoogtepunt was een optreden als finalist in de Alpen Grand Prix in Meran 2009. De reacties van buitenaf zijn erg positief en het publiek is zeer enthousiast.